Хума на прах


AVIA българска бяла хума - 250 гр.

AVIA българска бяла хума - 250 гр.

на българска бяла хума на прах Българска бяла хума е най-фината от всички глини. Подходяща е за всеки тип кожа. Богата е на цинк, магнезий и микроелементи.Както знаем, цинкът е химичен елеме..

4.20лв.

AVIA българска жълта хума на прах - 250 гр.

AVIA българска жълта хума на прах - 250 ...

на българска жълта хума на прах Жълта хума на прах е продукт, който  подхранва и омекотява, сухия и чувствителен епидермис. Тонизира и избистря тена на лицето, защото е богата на кислород, ж..

4.60лв.

AVIA българска зелена хума на прах - 250 гр.

AVIA българска зелена хума на прах - 250...

Българска зелена хума от AVIA с хума е с високо съдържание на Железен оксид и частици на силициевия двуокис. INCI - Българска зелена хума на прах - 100% Clay..

4.60лв.

AVIA българска кафява хума на прах - 250 гр.

AVIA българска кафява хума на прах - 250...

на българска кафява хума на прах Кафява хума на прах е подходящ продукт за ползване при разкрасителни процедури. Този вид хума е най-мека от всички глини.Тя допринася за омекотяване на кожат..

4.20лв.

AVIA българска сива хума на прах - 250 гр.

AVIA българска сива хума на прах - 250 г...

на сива хума от район “ХУМАТА” Българската сива хума на прах добивана от района "ХУМАТА" (Северозападна България) е изключително мека, фина, еластична и по свойства се доближава до зелената...

4.20лв.

AVIA българска сиво-зелена хума на буци (натурална) - 250 гр.

AVIA българска сиво-зелена хума на буци ...

на българска сиво-зелена хума на буци Българската сиво-зелена хума на буци е богата на железен оксид и е най-ефективна при извличане на излишния себум от кожата, който е причината за образув..

4.20лв.

AVIA пилинг за лице, крака и тяло - 250 гр.

AVIA пилинг за лице, крака и тяло - 250 ...

Пилинг за лице, крака и тяло Пилинг “АВИА” е прекрасен продукт, тъй като е 100% натурален. Добива се във вида, в който се предлага и не е подлежал на никаква обработка. В него няма консерван..

4.60лв.

Българска сиво-зелена хума на прах - 250 гр.

Българска сиво-зелена хума на прах - 250...

на българска сиво-зелена хума на прах Българската сиво-зелена хума на прах е богата на железен оксид и е най-ефективна при извличане на излишния себум от кожата, който е причина за образуван..

4.20лв.

Червена хума ръчно добита - 250 гр.

Червена хума ръчно добита - 250 гр.

на българска червена хума добита ръчно Червена хума - продукт с характерен червен цвят, който се дължи на съчетанието на железен оксид и мед. Тя е подходяща е при проблеми с разширени вени, ..

4.60лв.

Черна хума ръчно мляна добита без допир с метал - 250 гр.

Черна хума ръчно мляна добита без допир ...

на българска черна хума Българската черна хума има много силен ефект за пречистване на тялото. Съдържа много силиций, магнезий, калций, желязо, калий, натрий, цинк и други минерали. Препоръч..

4.60лв.