Доставка и плащане

Доставка и плащане в България

С кои куриерски фирми работите?

Доставката се извършва от Еконт или Спиди. Когато клиента прави поръчка има възможност да избере между Спиди или Еконт както има възможност да изберете до кой офис на дадения куриер да бъде доставена вашата поръчка или дали да е доставена до ваш адрес.

Каква е цената на доставката?

Цената на доставката се калкулира автоматично в зависимост броя/теглото на продуктите които поръчвате и дали доставката да е до офис на куриера или до вашия адрес.

Какви са възможностите за плащане?

Плащането може да направите чрез:

  • Наложен платеж в брой на куриера при доставката, валидна само в Български лева. Ако направите поръчката в друга валута то наложения платеж ще бъде сметнат в български лева според цените на продуктите в български лева;
  • Банков път като парите се превеждат предварително преди поръчката ви да бъде изпратена;
  • Кредитна/дебитна карта чрез PayPal (не е валиден при плащане в български лева) плащането се извършва преди да бъде изпратена вашата поръчка.

Доставка и плащане в чужбина

Какви са условията за изпращане в чужбина?

Ние предлагаме експресна доставка в цял свят в рамките на 2-10 работни дни. Вашата поръчка ще бъде изпратена от избран от нас куриер като това зависи от дестинацията, тегло и обема на поръчката директно на вашия адрес. Цената на доставката се калкулира автоматично във вашата кошница.

Какви са възможностите за плащане?

Плащане на поръчки извън България:

  • Дебитна/кредитна карта чрез PayPal (не валиден за плащане в Български лева) заплащате вашата поръчка преди да бъде изпратена.
  • Банков превод като плащането се извършва преди вашата поръчка да бъде изпратена. Разходите за банков превод се поемат от клиента.